Menu

Beachweekend

8, 9 en 10 juli 2022

Het beachweekend 2022 zal plaats vinden op 8, 9 en 10 Juli! 

 

Dat weekend wordt een stukje van het sportpark omgetoverd tot een waar strand. Hierop houden we verschillende toernooitjes van voetvolleybal en volleybal. Drie dagen wordt gestreden maar vooral gelachen door verschillende deelnemers. Zo is er een avond speciaal voor de jeugd, zaterdag een voetvolleybaltoernooi en zondag een volleybaltoernooi. Gedurende dit sportieve beachweekend drinken we graag samen een drankje om zo wat langer in de zomerse sferen te blijven met gezellige muziek van een dj.

 


Vrijdagavond

Op vrijdagavond is het Beachvoetvolleybal voor alle kinderen van 8 tot 16 jaar. De wedstrijden beginnen deze avond om 18.30uur en later op de avond zal in de finale gestreden worden voor een winnaar. We hebben op vrijdagavond meisjes & jongens poules. Na de wedstrijden is er een beachparty tot 24uur met DJ Jarno. 


Zaterdag

Zaterdag is het beachvoetvolleybal voor iedereen vanaf 16 jaar. De wedstrijden beginnen om 10.30 uur. Deze dag wordt er gestreden in mannenpoules, of een vrouwenpoule voor een finale plaats.


Zondag

Zondag is het beachvolleybal. De wedstrijden beginnen om 11 uur. Op deze dag mogen de teams gemengd zijn van mannen en vrouwen.
Alle dagen moet een team bestaan uit minimaal 4 spelers.

Alleen op zondag zijn gemengde teams toegestaan. 

Geef je team op voor 1 Juli onder vermelding van de teamnaam via de website of de email! 

 

Inschrijven
Beachweekend
Beachweekend
Beachweekend
Beachweekend
Beachweekend
Beachweekend
Beachweekend
Beachweekend
Beachweekend
Beachweekend
Beachweekend

Doe mee!

Wacht niet langer en schrijf je nu in met jouw team.

 

Inschrijven