Menu

Beachweekend

14, 15 en 16 juni 2024

Dat weekend wordt een stukje van het sportpark omgetoverd tot een waar strand. Hierop houden we verschillende toernooitjes van voetvolleybal en volleybal. Twee dagen wordt gestreden maar vooral gelachen door verschillende deelnemers. Zo is er een avond speciaal voor de jeugd, een voetvolleybaltoernooi en een volleybaltoernooi. Gedurende dit sportieve beachweekend drinken we graag samen een drankje om zo wat langer in de zomerse sferen te blijven met gezellige muziek van een dj.

 


Vrijdagavond

Op vrijdagavond is het Beachvoetvolleybal voor alle kinderen van 8 tot 16 jaar. De wedstrijden beginnen deze avond om 18.30uur en later op de avond zal in de finale gestreden worden voor een winnaar. We hebben op vrijdagavond meisjes & jongens poules. Na de wedstrijden is er een beachparty tot 24uur met DJ Jarno. 


Zaterdag

Zaterdag is het beachvoetvolleybal voor iedereen vanaf 16 jaar. De wedstrijden beginnen om 10.30 uur. Deze dag wordt er gestreden in mannenpoules, of een vrouwenpoule voor een finale plaats.

Daarnaast is het beachvolleybal. Hiervoor mogen de teams gemengd zijn van mannen en vrouwen. Het verschil is dat er nu volgens de regels van volleybal gespeeld wordt en dus niet doormiddel van de voeten/ knieën of koppen de bal terug gespeeld mag worden. Alle dagen moet een team bestaan uit minimaal 4 spelers.

Alleen met beachvolley zijn gemengde teams toegestaan. 

Geef je team op voor 1 Juni onder vermelding van de teamnaam via de website of de email! 

 

Inschrijven
Beachweekend
Beachweekend
Beachweekend
Beachweekend
Beachweekend
Beachweekend
Beachweekend
Beachweekend
Beachweekend
Beachweekend
Beachweekend

Doe mee!

Wacht niet langer en schrijf je nu in met jouw team.

 

Inschrijven